Túrázás

Túrázás rafting előtt/után.

Tedd teljessé a raftingozással töltött hétvégét egy kiadós, látványos és felfrissítő túrázás által. Wildalpen és környéke számtalan látnivalót tartogat, melyek közül alább bemutatunk néhány kedvencünket…

ERZBERGI LÁTVÁNYBÁNYA

Az egykori aknákat kisvasúttal és gyalogosan vezetéssel járhatjuk be. A bányában (Schaubergwerk Erzberg) bemutatják, milyen körülmények között dolgoztak a múlt bányászai.


FAÚSZTATÓK ÚTJA

Az Erlebniswelt Mendlingtal nem egy egyszerű szurdok, hanem komplex élményvilág sok látnivalóval, érdekességgel és lenyűgöző természetes és mesterséges építménnyel.


PALFAUI VÍZESÉS

Hatalmas vízeséssorozat bújik meg a magas sziklák között egy félreeső kis főút (szám szerint a 24-es) mellett, Ausztria szívében. Mégis rengeteg kiránduló megtalálja, mert csodálatos ez a természet alkotta remekmű. Érdemes megkeresni, és nemcsak a térképen, hanem a valóságban is. Mutatjuk miért!

HOCHQUELLENWASSER WILDALPEN

Látogass el a “HochQuellenWasser” múzeumba Wildalpen-ben, és látogassd meg Európa egyik legnagyobb ivóvízforrását – a Kläffer-tavaszt .


WILDALPEN ERDEI SZAUNA

Egy izgalmas nap után frissítsd fel magad a romantikus erdei szaunában. Használd a fedett úszómedencét. Vesd bele magad a patakba. Frissítsd fel tested és elméd egyaránt.


VÍZI ÉLMÉNY- ÉS KALANDPARK

A St. Gallenben található vízi élmény és kalandpark egész Ausztriában egyedülálló és egy olyan kirándulási célpont, amely tökéletes választás az egész család számára. Központban a játék, a szórakozás és az izgalom.