A víz a mi igazi otthonunk…

Kenus dinasztia leszármazottai vagyunk. A sportot nagypapánk, FODOR ENDRE szerettette meg édesapánkkal FODOR PÉTERrel, aki már fiait 3 éves koruktól magával vitte az edzéseire és versenyeire egyaránt.

Ifj. FODOR PÉTER a kenu sportágban egészen a válogatott kerettagságig jutott, amikor is egy keletnémet verseny alkalmával eljutott egy mesterségesen kialakított rafting pályára, ahol is beszippantotta a sportág világa. Péter 2003-ban Csehországban csapattársaival a világbajnokságon is elindult, ahol összetettben a 13. helyezést érték el. Ez akkoriban hatalmas eredménynek számított, hiszen az osztrákoknak, akiknek a magyarokkal ellentétben a vadvíz rendelkezésükre állt nap mint nap a felkészülésre, még így is csak a 16. helyet szerezték meg.

FODOR SZABOLCS 11 évvel idősebb testvéréhez képest még ennél is magasabb babérokra tört. Négy sportágban jeleskedik; kenuzásban, vadvízi evezésben, sárkányhajózásban valamint a SUP világában is. Többszörös országos bajnok kenus, rafting világbajnoki és Európa-bajnoki első helyezett, sárkányhajózásban Európa-bajnoki negyedik helyezést ért el, továbbá SUP világbajnoki kilencedik helyzett, illetve országos bajnok. Szabi igazán megállíthatatlan, ha sportról van szó! ; )

 

A FODOR RAFTING munkáját továbbá a legfiatalabb testvér, FODOR ÁDÁM segíti, aki gyermekkorában szintén országos bajnok kenus volt. Hivatását tekintve mentőtiszt, aki évről évre biztosítja a túravezetői csapat elsősegélynyújtás tanfolyamait.


 

Hogy miért osztottuk meg mindezeket Veletek?! Hát azért, hogy lássátok, hogy a víz a mi igazi otthonunk!